Ако сте се чудили какво се случва в наши дни

...
Ако сте се чудили какво се случва в наши дни
Коментари Харесай

Анита Мейзер се оплака от мераклии

Ако сте се чудили какво се случва в наши дни със сексбомбата Анита Мейзер, която бе упрекната за непредумишлено ликвидиране на интимния си сътрудник Николай, има отговор на този въпрос. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и употребявали свински опашки, в резултат на което той се задушава и умира, написа Шоу Блиц.

Тя излежа прекомерно къса присъда и след освобождението си от Сливенския затвор мигновено отпътува за Америка, където е построила нов живот и няма желание да се връща в България.

Силиконовата Мисис неотдавна се оплака в обществените мрежи, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна много дълъг пост, в който намерено изяснява, че е станала секс цел на доста мъже.



Оказа се, че Анита не стопира да получава персонални известия във Facebook и Инстаграм от мъже, които имат полови планове към нея. Тя желае да това да се случва очевидно на стената ѝ, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че измежду най-глупавите въпроси е " къде живееш ".

" Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и в случай че ви препречвам да знаете за какво ще го направя. Ще препречвам също по този начин и пасивни “приятели ”, с цел да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето всекидневие и живот ", гневи се едрогърдата брюнетка.

" Не диря интимна връзка, а и даже да се появи в миналото такава, не по този метод. Моля, не ми пишете на персонални нищо, което не е персонално, загадка или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук ", добавя още Анита, която по всичко проличава, че не е подготвена за нова връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР