Това не е ли измама?“ — попита чичо Тревър, докато

...
Това не е ли измама?“ — попита чичо Тревър, докато
Коментари Харесай

Може ли AI да ви направи по-добър инвеститор?

„ Това не е ли машинация? “ — попита чичо Тревър, до момента в който триумфално идентифицирах върбово коприварче благодарение на приложение на телефона си по време на скорошно фамилно пътешестване до остров Аран.

Той има право. Задвижваното от изкуствен интелект приложение Merlin революционизира метода, по който виждам птици. Вдигате телефона си вдигнат и след секунди той ще улови и разпознава песента на съвсем всяка птица, която можете да чуете, със зашеметяваща акуратност.

Също по този начин промени моето отношение към ИИ. Бихте могли да го наречете моят „ миг на Мерлин “ — изгодите, които приложението отключи, ме накараха да се усещам по-положително по отношение на другите подобряващи живота благоприятни условия, които ИИ може да донесе в бъдеще, вместо да се опасявам, че роботите идват за нашите работни места.

Епохалната договорка на Apple тази седмица с OpenAI за вграждане на генеративен изкуствен интелект в милиони смарт телефони акцентира какъв брой бързо тази мощна технология ще стане част от всекидневието ни, с въз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР