Иван Шранц разпечата вратата на Белгия още в 7-ата минута,

...
Иван Шранц разпечата вратата на Белгия още в 7-ата минута,
Коментари Харесай

Словакия ужили червените дяволи в 7-ата

Иван Шранц разпечата вратата на Белгия още в 7-ата минута, след избита от вратаря на алените дяволи топка – с акуратен диагонален срез.

Срещата започва с огромен късмет за Белгия още в третата минута.

Жереми Доку проби на скорост по десния фланг, като преодоля двама играчи на Словакия, влезе в наказателното поле и потърси капитана Кевин Де Бройне на точката за дузпа.

Звездата на Манчестър Сити отклони за Ромелу Лукаку, който овладя на гърди и стреля с десния крайник от няколко метра, само че вратарят Мартин Дубравка беше скъсил дистанцията и го блокира чудесно, предотвратявайки сигурен гол.

Словакия, обаче, попари неприятно „ алените дяволи “ с първия си късмет, който пристигна след неточност в разиграването на Белгия.

Жереми Доку сбърка съдбовно отляво на наказателното си поле, пробвайки да върне топката обратно към собствен съотборник.

Иван Шранц пресече подаването и отклони технично към Юрай Куцка, който шутира мощно, само че вратарят Коен Кастеелс съумя да парира удара му.

Там, обаче, Ваут Фаес покри Шранц, който от близко осъществя за 0:1.

В 21-ата минута Белгия пропусна страховит късмет да изравни резултата.

Денис Вавро върна обратно за своя вратар Мартин Дубравка, който я почисти право в краката на Леандро Тросар.

Футболистът на Арсенал стреля с десния крайник от отдалеченост, само че не уцели опразнената врата и прати кълбото над гредата в навън.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР