Решението да не участваме в преговорите с ГЕРБ е резонно

...
Решението да не участваме в преговорите с ГЕРБ е резонно
Коментари Харесай

Радан Кънев: Решението да не участваме в преговорите с ГЕРБ е резонно 

Решението да не участваме в договарянията с ГЕРБ е резонно поради ясната позиция на всички партии в обединението. Позиция на българските гласоподаватели по тази причина, че ние нямаме място в ръководството в сегашния парламент. Няма да участваме в държавно управление, за какво да губим времето на ГЕРБ. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Радан Кънев, евродепутат от ПП-ДБ.

По думите му представянето на ГЕРБ на изборите е неприятно.

" Повече от рационално решение е да не оферират Борисов за министър председател. Това няма да промени нашето решение да останем в съпротива, само че това дава късмет на ръководството им може би да бъде по-стабилно. Не виждам реванш на хоризонта, дали ще има скоро парламентарни избори ще разберем скоро - едва ли. Може би доста скоро ще забележим държавно управление ", добави Радан Кънев.

Той означи, че е значимо ПП-ДБ да има ясни транспарантни групови формати, в които да може да взима решения.

" Не имам вяра в разпада в името на оцеляването, обединението има бъдеще, само че изисква доста съществени стъпки към нейната организационна и политическа смяна. Не би трябвало да се разделяме ", разяснява Радан Кънев и акцентира, че няма транспарантен развой за взимане на решения в обединението.

Според него в случай че има реванш ПП-ДБ би трябвало да са по-добре и друго готови за него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР