МЮНХЕН (AP) — Привържениците на Шотландия правят всичко възможно, за

...
МЮНХЕН (AP) — Привържениците на Шотландия правят всичко възможно, за
Коментари Харесай

Феновете на Шотландия карат отбора си да се чувства като у дома си преди откриването на Евро 2024 срещу домакина Германия

МЮНХЕН (AP) — Привържениците на Шотландия вършат всичко допустимо, с цел да накарат тима си да се усеща като вкъщи си в Германия преди откриващия мач против нация хазаин на Европейското състезание.

Десетки хиляди почитатели дойдоха в Мюнхен през последните няколко дни, трансформирайки улиците в протест от цветове и звук – и пълнейки касите на локалните питейни заведения. И повече се очакваше за мача в петък вечерта.

Шотландия не е играла мач от Европейското състезание в чужбина от 1992 година и нейните последователи, наречени Tartan Army, се възползват оптимално от това.

„ Чувството е по този начин, като че ли по-голямата част от страната е (тук) “, сподели капитанът на Шотландия Анди Робъртсън.

В подготовката за откриването на Евро 2024 против Германия, почитатели, носещи килтове и развяващи шотландски флагове, танцуваха и пеене, до момента в който звукът на гайда изпълва въздуха.

Много са напълнили пъбове и питейни заведения, само че не се оповестява за проблеми, като шотландците значително основават радостна атмосфера,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР