Идеята е ЕП да започне да функционира най-скоро, за да

...
Идеята е ЕП да започне да функционира най-скоро, за да
Коментари Харесай

Главчев: Оптимист съм и се надявам бързо да се сформира редовно правителство

" Идеята е Екологичен потенциал да стартира да действа най-скоро, с цел да може да действат по-късно и органите, които подлежат на одобряване от Екологичен потенциал. Виждате какъв брой сходно е всичко в Екологичен потенциал, както и в българския парламент. " - съобщи служебният министър председател Димитър Главчев в Брюксел.

" И в България желаеме бързо да се случат нещата, с цел да имаме парламент с цялостен мандат и бързо сформиране на държавно управление с мандата на първата мощ и скорошно постоянно държавно управление. Оптимист съм и се надявам бързо да се образува постоянно държавно управление, нека депутатите да намерят бързо съгласие между тях, добави Главчев. Би било добре идната седмица да имаме постоянен парламент. Президентът би трябвало да връчи първия мандат. " - уточни Главчев.

" Далеч сме от момента да мислим за ресори в Екологичен потенциал, към момента всичко е на равнище разискване, уповавам се на 27 и 28 юни, когато е постоянният Европейски съвет, да имаме решения. " - разяснява служебният министър председател. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР