Освиркаха Род Стюърд, след като каза на Путин да върви

...
Освиркаха Род Стюърд, след като каза на Путин да върви
Коментари Харесай

Освиркаха Род Стюърд, след като каза на Путин да „върви по дяволите“ и издигна украинското знаме

Освиркаха Род Стюърд, откакто сподели на Путин да „ върви по дяволите “ и издигна украинското знаме. Той беше освиркан, когато фотоси на президента на Украйна Володимир Зеленски бяха показани на негов концерт в Германия. Певецът, който се разгласи срещу съветската инвазия в Украйна, свиреше в „ Куотърбек Имобилиен Арена “ в Лайпциг.

Преди да извърши своя шлагер „ Rhythm Of My Heart “, който той назовава военна ария и е посветил на Киев в последните си концерти – украинският байрак беше прожектиран на екрана зад Род. След това бяха показани изображения на Зеленски, което провокира мощни освирквания и крясъци от тълпата.

Певецът, облечен в искрящо синьо сако върху жълта риза, по-късно съобщи „ Майната му на Путин! “ преди да стартира осъществяването си на шлагера от 1991 година.

Освиркаха Род Стюърд, откакто сподели на Путин да „ върви по дяволите “ и издигна украинското знаме (ВИДЕО) 17.06.24 19:48 Васил Велев пред SafeNews: Чака ни гръцки сюжет 17.06.24 19:15 1900 лева заплата и почивни дни на спасителите, фрагменти липсват 17.06.24 18:47 Името на Кирил Десподов забъркано в измама  17.06.24 18:16 Колко пари и защо е дала Столичната община през май? 17.06.24 17:55
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР