Зодия Близнаци има късмет. Да пусне тото.Ето хороскопа на ОвенКаквато

...
Зодия Близнаци има късмет. Да пусне тото.Ето хороскопа на ОвенКаквато
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 юни: Тотото да пусне зодия

Зодия Близнаци има шанс. Да пусне тото.

Ето хороскопа на

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Може да не започнете с нужния възторг сутринта, само че с напредването на деня, настроението ви ще се увеличи. Днес даже може да имате непредвиден шанс, което мощно ще ви изненада.
 

Близнаци

Събитията денем ще се подреждат добре, единствено при пътуванията и при далечните пътешествия са вероятни дребни недоразумения. Добре е да знаете, че в случай че сте на път с някой от членовете на фамилията, ще сте неуязвими за каквито и да било неподходящи трендове. Ще Ви е нужно и Вашето естествено омагьосване - с негова помощ ще излезете почтено от комплицирана обстановка. От позиция на финансите денят също е доста сполучлив. Не единствено ще получите пари, само че и с огромна доза разумност ще се разпоредите с тях.

Пуснете тото.
 

Рак

Много е значимо през днешния ден да запазите успокоение. Без него този много несполучлив ден ще стане и извънредно комплициран. Не взимайте рецензията покрай сърцето си и не обръщайте внимание на обидните смешки. Пропускайте около ушите си препоръките, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да извършите за себе си е, да си осигурите най-малко някакъв нравствен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било съществени връзки, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то доста добре. Разсъдливот и самообладание през днешния ден ще са Ви извънредно потребни. Ако съумеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към усъвършенстване.
 

Лъв

Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.
 

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.
 

Везни

Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
 

Скорпион

Днес ще се вълнувате съществено за своя обичан човек, тъй като неговото държание ще бъде в действителност непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е належащо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и разумен човек и просто няма да разреши да му се случи нещо, което би му навредило.
 

Стрелец

Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
 

Козирог

Каквото и да вършиме през днешния ден, любовта на Вашата половинка ще Ви пази, ще бъде главният Ви амулет и ще Ви пази от всевъзможни беди и напасти.Затова всичко, с което се заемете, даже и да е доста рисково, ще бъде сполучливо.Всъщност не си заслужава да изпитвате талисмана за надеждност, изразходвайки цялата му сила едновременно. Може и по-късно да Ви потрябва.
 

Водолей

За грешките, позволени през този ден, ще се постанова скъпо да заплатите. С интерес Ви следят авторитетни хора, поддръжката на които евентуално би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите старания, с цел да се покажете откъм най-хубавата си страна, а и да им извършите положително усещане. Възможно е да имате проблени в персоналните връзки: изтощени сте и прочувствено, и физически, а околните Ви не схващат това, и чакат от Вас оптимизъм и жизнерадостност.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР