Почитател на военната история в Китай изглежда е направил тревожно

...
Почитател на военната история в Китай изглежда е направил тревожно
Коментари Харесай

Любител на историята купува по невнимание книги с китайски „военни тайни“ за по-малко от 1 долар, казва служител

Почитател на военната история в Китай наподобява е направил обезпокоително изобретение, откакто е взел четири изхвърлени книги за по-малко от 1 $ в квартал станция за преработване: Това бяха поверителни военни документи.

Министерството на държавната сигурност на страната описа историята в обява в обществените медии в четвъртък, като похвали пенсионирания мъж, че се е обадил на гореща линия, с цел да заяви за случая. Той го разпознава единствено с фамилното му име, Джан, и не споделя защо са документите.

„ Г-н Джан си намерения, че е „ купил “ военните секрети на страната и ги е донесъл вкъщи, “ гласи обявата, „ само че в случай че някой със скрити претекстове ги купи, следствията ще бъдат невъобразими! “

Публикацията, която беше наново оповестена на най-малко два известни китайски новинарски уеб страницата, беше последната поредност от мощната организация за държавна сигурност, която наподобява се пробва да притегли нова аудитория с трагични истории. Някои са разказани в стила на комиксите.

Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР