Зам.-председателят на парламентарната група на БСП Христо Проданов разкри как

...
Зам.-председателят на парламентарната група на БСП Христо Проданов разкри как
Коментари Харесай

Христо Проданов разкри как Кирил Петков пробвал да цепи социалисти

Зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Христо Проданов разкри по какъв начин служебните министри Кирил Петков и Асен Василев са се опитвали да крадат социалисти за новия си политически план. Бомбата хвърли още на 9 септември Георги Свиленски. Тогава той заяви, че лица, стоящи зад възможния политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, се пробват да отделят социалисти.

В Българска социалистическа партия има информация, че в някои от структурите на партията е имало диалози и оферти към членове, които биха се включили към новия план на двамата служебни министри, сподели Христо Прозанов впредаването „ Офанзива в Любо Огнянов ” по Нова Нюз.

„ Ние си вършим нашия вътрешен разбори ”, добави той.

„ Този феномен с разцепването е присъщ освен за Българска социалистическа партия, а за политическата реалност у нас. За Българска социалистическа партия това събитие датира още от времето на тесните и необятни социалисти до наши дни. Като предходната година да вземем за пример Красимир Янков направи личен план, яви се на избори. За такива планове, с изключение на фамилиите им, никой различен не гласоподава ”, разяснява Проданов.

Той не чака в навечерието на изборите президентът Румен Радев да се занимава с политически план.

„ Ако инцидентно се роди, той би трябвало да съобщи дали е ляв, десен. За да можем ние да определим нашите позиции ”, сподели Проданов. „ Българска социалистическа партия постоянно е имала политически съперници, с които се е справяла. Всеки има право да си прави партия ”, разяснява още депутатът.

Относно гласуването на актуализацията на бюджета, Проданов съобщи, че финансовата непоклатимост на страната не е застрашена, тъй като признатите промени са в границите на бюджета. „ Има растеж от над 9% в стопанската система, средствата от Данък добавена стойност и данък са повече, тъй че има средства ”, разяснява Проданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР