Обрат настъпи в живота на любимата тв водеща Гала. Мъжът

...
Обрат настъпи в живота на любимата тв водеща Гала. Мъжът
Коментари Харесай

Обрат в живота на Гала. Стефан й се изплъзна

Обрат настъпи в живота на обичаната тв водеща Гала. Мъжът й Стефан излезе от телевизионната й сянка и стана тв водещ, който я конкурира.

Стефан Николов стартира работа като титуляр на тв блок преди обяд - тъкмо като жена си. Но... в кабелна телевизия.
-->
Несменяемото лице на предаването „ На кафе ” по Нова пожела триумф на съперника си и не пропусна да изясни, че обича Стефан.

Мъжът, който се занимаваше с развъждането на пчели, към този момент е лице на телевизия „ Българе ”, която има ново име - БГ 1 плюс, написа Минаха години.

Предаването на Николов се споделя „ Точно в 10 ”. То стартира тъкмо в 10 ч. - половин час по-късно на половинката му в живота. В него Стефан взе участие с танцьорката Даниела Георгиева.

Шоуто на мъжа на Гала се излъчва всеки работен ден. Преди него заран се изявява артистът Сашо Дойнов, чийто наследник в този момент гледаме в риалити формата „ фермата ”. Според близки до известната двойка, Гала и Стефан не престават да пътуват дружно в колата за работа, а русокоската даже съумява да скрие сюжета за деня, с цел да не го види съперникът й. През седмицата и двамата работят, само че уикендите им са свободни, с цел да пътуват, което е обичаното им занятие.

Преди години Стефан водеше „ На кафе ” дружно с Гала. Той разясняваше по атрактивен метод занимателните вести в предаването, само че бе свален от екран.

Телевизионната двойка продължава да живее на фамилни начала, само че без брак. От прочувственост Гала е споменавала в ефир, че би желала да се види младоженка. Николов мълчи по въпроса, очевидно отлагайки сходна опция. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР