Движението за права и свободи е еталон за местно самоуправление,

...
Движението за права и свободи е еталон за местно самоуправление,
Коментари Харесай

Карадайъ разкри в Джебел марката на ДПС

Движението за права и свободи е пример за локално самоуправление, а вътре в Движение за права и свободи, вие казвате, че Джебел е модел за ръководство. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Джебел. В нея участваха претендентът за кмет на града Неджми Али, общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов и екипа на Централния избирателен лъч.


-->
От доктор Хасан Адемов знам, че междинната работна заплата в България е 1957 лева Средната заплата за Кърджали е 1457 лв., а в Джебел - 1757 лв., уточни Карадайъ.

Джебел към този момент се трансформира в марка за локално самоуправление, сподели още водачът на Движение за права и свободи. И уточни, че в миналия мандат в града са осъществени 57 огромни плана. Най-малко толкоз ще бъдат осъществени и в идващия мандат, пожела Карадайъ.

Два уговорката поема Движение за права и свободи, заяви Мустафа Карадайъ. Първият е основаването на специфичен фонд за общински планове в държавния бюджет. Целта е в него да бъдат вложени най-малко 1 милиард лв..

Вторият ангажимент е смяна в Закона за поощряване на вложенията, с която общинските препоръки да могат да издават специфични документи за локални вложители клас А и клас Б.



За 4 години разкрихме 490 работни места, 85 - в допълнение, съобщи кметът на Джебел Неджми Али, който се кандидатира за нов мандат.

Това е сериозен принос за развиването на нашата община, сподели Али. Той заяви, че огромната му цел е създаване на подробни устройствени проекти за терени, на които да бъдат привлечени нови вложители.

Искаме да разкрием още минимум 250 работни места, съобщи Неджми Али.

Другата му огромна цел е развиването на културно-историческия туризъм. Направим ли го, това значи хотели и съпътстващи дребни и огромни компании, които да дават услуги в най-различни сфери, изясни кандидат-кметът.



Работим съгласно нашата стратегия и даденостите на община Джебел. Не пропущаме нито една опция по обособените ограничения на оперативните стратегии. Към момента имаме планова подготвеност за над 20 млн. лева, заяви Неджми Али.

Човек изпитва наслаждение, когато види построеното и положителните резултати, ние ги реализираме. Но без партийната поддръжка нищо от това не може да се случи. Убеден съм, че в Джебел ще реализираме още по-добри резултати, тъй като няма задължения които сме поели и не сме изпълнили, заключи Али.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР