Кремъл поряза чеченския главорез Рамзан Кадиров, който реши да се

...
Кремъл поряза чеченския главорез Рамзан Кадиров, който реши да се
Коментари Харесай

Кремъл поряза Кадиров. Кой ще е новият господар?

Кремъл поряза чеченския палач Рамзан Кадиров, който реши да се намеси в президентските избори следващата година.

Президентските и парламентарните избори в Русия би трябвало да се проведат по график, без значение от " специфичната военна интервенция " в Украйна, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Ройтерс ".
-->
" Изхождаме от изказването на президента Владимир Путин, в което той акцентира нуждата от съблюдаване на всички условия на демокрацията, конституцията и надлежно провеждането на тези избори, означи Песков, представен от " Факти ".

Думите му бяха във връзка коментара на чеченския водач Рамзан Кадиров - непосредствен съдружник на Путин, за това, че Русия би трябвало или да отсрочи президентските избори заради войната в Украйна, или да разреши единствено един претендент, а точно Путин.

Предвижда се Русия да организира идващия си президентски избор през 2024 година, а идващите парламентарни избори - през 2026 година

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков означи, че в случай че Путин реши да се кандидатира, никой няма да може да се конкурира с него.

Въпреки че Путин може да няма конкуренция за гласове, някогашният разузнавач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е изправен пред най-сериозния набор от провокации, с които се е сблъсквал който и да е началник на Кремъл, откогато Михаил Горбачов се бори с разпадащия се Съветски съюз преди близо четири десетилетия.

Войната в Украйна провокира най-голямата борба със Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година и съставлява най-големия външен потрес за съветската стопанска система от десетилетия. Освен това през юни Путин беше изправен пред несполучлив протест на най-могъщия съветски наемник - Евгений Пригожин, който два месеца по-късно почина в самолетна злополука.

Западът показва Путин като военнопрестъпник и деспот, въвлякъл Русия в спор в имперски жанр, който отслаби страната и изкова украинската държавност, като в същото време сплоти Запада и даде на НАТО задача за опълчване на Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР