Безпрецедентна ситуация се разигра в приключенското риалити на Нова телевизия

...
Безпрецедентна ситуация се разигра в приключенското риалити на Нова телевизия
Коментари Харесай

Страшен скандал в Игри на волята. Случи се немислимото

Безпрецедентна обстановка се разигра в приключенското риалити на Нова телевизия " Игри на волята "! За първи път в историята на предаването участник бе изпъден служебно поради брутално нарушаване на разпоредбите. Това е Албена Ситнилска - златен медалист по кикбокс и таекуондо. Тя употребила непозволено храна и телефон в шоуто.

" Това тук е дребна част от вашия позор. Всяко племе има своите артефакти. Използвате всичко налично, с цел да криете тази контрабанда. И стигаме до черешката на тортата. Това е най-голямото и безогледно нарушаване в историята на " Игри на волята ".
-->
Нарушение, подготвяно и осъществено с изумително безсрамие.

Нарушение, за което има едно-единствено решение.

По този метод водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев анонсираха повода за служебното й изпъждане пред всички, съобщи БЛИЦ.

Това не е място за хитреци на дребно и за тарикати, които се пробват да прецакат системата! Сега ще сърбате това, което сте си надробили! Време е за изложбата на срама!, съобщи с безапелационен звук Ралица Паскалева, а секунди по-късно с Димо демонстрираха пред цяла България " артефактите на участниците, поругали разпоредбите на играта " - разнообразни опаковки от храни, енергийни барчета, енергийни питиета. И даже телефон!

В момента, в който водещите демонстрираха телефона, Ситнилска наведе глава и сподели " Моят е ", с което и призна виновността си пред потресените погледи на всички племена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР