С мафиотски речник обясни ставащото в прокуратурата лидерът на Възраждане

...
С мафиотски речник обясни ставащото в прокуратурата лидерът на Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов предлага американския модел за главен прокурор

С мафиотски речник изясни ставащото в прокуратурата водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Според него има почистване на сметки вследствие на нарушена омерта, както става нормално в мафията, сподели той във връзка абсурда сред основния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

Според Костадинов в този проблем жертви няма. " Това е класическа мафиотска междукланова война ", добави той.
-->
„ Към сегашния миг виждаме, че остарялото статукво, което беше главно с въздействието на ГЕРБ и Движение за права и свободи в правосъдната система, сега се пропуква. Все още не се е срутило ”, твърди ръководителят на „ Възраждане ”.

Той е песимистичен, че основният прокурор ще бъде заменен. „ Този човек няма да се даде без пердах. Зад него стои Прокуратурата ”, добави Костадинов. По думите му наподобява, че след завръщането си  от Съединени американски щати, Гешев е получил политически тил от чужбина.

Според Костадинов предлагането на правосъдния министър Крум Зарков основният прокурор да може да бъде разследван от арбитър на инцидентен принцип не е вярно. От „ Възраждане ” оферират Националната следствена работа да има тази функционалност. Лидерът на партията е безапелационен, че в България има закони, които обаче не се съблюдават. Той съобщи, че функционалността на основен прокурор би трябвало да извършва правосъдният министър, както е в Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР