Не знам с кои очи Корнелия Нинова ще спасява българския

...
Не знам с кои очи Корнелия Нинова ще спасява българския
Коментари Харесай

Мирчев скочи на Нинова

" Не знам с кои очи Корнелия Нинова ще избавя българския народ, каквато е поръчката от Бузлуджа. Докато е прекомерно заета да пази народа от призрака на “джендъра ” и измисленото безродие, в България напълно действителни хора малтретират или напряко убиват други хора. " Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

" Подобни закононарушения в България не са от през вчерашния ден, само че те очевидно не са задоволителна причина партията на госпожа Нинова да поддържа измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение. Очевидно съгласно госпожа Нинова въображаемият “джендър ” е по-страшен от действителните насилници.

Не знам с кои очи господин Гешев пък разяснява старозагорското закононарушение и приказва за неналичието на правдивост, след годините, в които прекара в крепене на едно фасадно правораздаване, овладяно от зависимости, и се сети да го разобличи чак когато се усети непотребен.

Търсенето да извлечеш политически капитал от една покруса единствено по себе си е извънредно неприлично държание. Още по-лицемерно е, когато то идва от фигура като Гешев, трансформирал се неслучайно в знак на всичко най-порочно в правосъдната ни система.

Впрочем, апелът “да изметем политическия отпадък ” е всичко друго, само че не и либерален. Той е противоположното на правдивост и демонстрира тотално неуважение на естествените процеси в една правова страна. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР