В нощта на 20 срещу 21 май в редица области

...
В нощта на 20 срещу 21 май в редица области
Коментари Харесай

Руска ракета удари метрото в Харков

В нощта на 20 против 21 май в редица области на страната прозвуча сигнал за паника от въздушна офанзива. 

Кметът Игор Терехов заяви, че при нощния удар е доближат обект от транспортната инфраструктура . По предварителни данни един човек е потърпевш. Според Харков Life в Холодногорския регион на Харков е прекратено придвижването на една от линиите на метрото . Именно в Харков, който е подложен от към този момент два месеца на непрекъснат обстрел от страна на съветската войска, бе намерено първото подземно учебно заведение.

Първата вълна на офанзивата по традиция към този момент беше от безпилотни летателни апарати. В Харков вследствие на офанзивата са развалени няколко частни дома, където са избухнали и пожари . Уточнява се сега информацията и за удар по почивен дом с парк.

В Одеска област също в границите на два часа украинските противовъздушни сили отблъскваха няколко ята шахеди. Дронови са кръжали и над Николаевска област.

Възрастни мъж и жена са приети в болница с пострадвания вследствие на обстрел от съветските войски в Билозерка, Херсонска област. Това заяви Херсонската регионална военна администрация в Telegram, предава " Укринформ ".

" Вечерта съветската войска нападна Билозерка. Двама души са подложени на вражеска офанзива - 74-годишен мъж и жена на 64 години ", се споделя в известието.
 Украйна под нощна паника за съветски офанзиви Обновена
Украйна под нощна паника за съветски офанзиви

Харков записва удари след среднощ

Двамата потърпевши са приети в болница с пострадвания от мина.

Както беше обявено, на 19 май петима души бяха ранени в Берислав вследствие на избухливо рухване от противников дрон.

Украинските войски. Такава е оценката на публични лица. Ако Москва превземе Вовчанск, това ще бъде най-значимата подеба за Русия, откогато се отвори нов фронт в северната част на района на Харков по-рано този месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР