Националният селекционер на България по футбол Красимир Балъков заяви след

...
Националният селекционер на България по футбол Красимир Балъков заяви след
Коментари Харесай

Балъков: Задължително е да бием Косово

Националният селекционер на България по футбол Красимир Балъков съобщи след загубата от Чехия, че не е удовлетворен само от резултата. 

„ На нас ни се искаше да свърши по различен метод. Трябва да признаем, че тимът на Чехия е на много положително равнище “, разяснява Балъков.

„ Доволен съм като цяло от това, което изисквахме от футболистите. Нямахме шанс в някои обстановки “, добави той.

„ Видяхте, че тези високи и здрави чехи ни сътвориха много проблеми. Като първи мач съм удовлетворен съм от представянето на тима. Не съм удовлетворен само от резултата. В мача имаше много хубави неща от наша страна. Ще би трябвало да бъдем съсредоточени и да сътворяваме повече положения. Трябва да се работи “, продължи националният селекционер на България.  

„ За първи път играем в тази скица, само че се опитвахме да задържаме повече топката, да търсим диагоналните пасове, да излизаме от тяхната преса и да сътворяваме положения. “

„ Смятам, че играчите, които съм привлякал в националния тим имат място в него.Сърмов изигра един съвършен мач. Иса даде всичко от себе си и вкара гол “, добави експертът.

„ При по-младите футболисти е обикновено да им е нужно повече време. Във футбола нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да се възстановим и да се представим по-добре в мача против Косово. Имаме към момента някакви шансове. Трябва да победим Косово непременно и да чакаме развиването на останалите мачове. Ще подхождаме мач за мач “, сподели още Красимир Балъков.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР