Жана Бергендорф най-сетне отново се понесе на крилете на любовта,

...
Жана Бергендорф най-сетне отново се понесе на крилете на любовта,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф се уреди с ново гадже

Жана Бергендорф най-накрая още веднъж се понесе на крилете на любовта, оповестява " Монитор ".

Известната ни певица, която има горчив опит в предишното, сама издаде, че има мъж до себе си – споделя се Симеон Ставрев.

От оскъдната информация, поместена в формалния му профил в обществената мрежа Инстаграм, той е последовател на футболен клуб „ Левски “, издава Хотнюз. Запалянкото от бранш Б е синеок и малко по-висок от изпълнителката на „ Самурай “.

На споделения в уебпространството фотос Жана и Симеон театралничат близо един до различен, като певицата се е усмихнала. Сред първите, които дават своето утвърждение, е някогашната плеймейтка Ася Капчикова. Според мълвата двойката е прекарала няколко дни край родното Черноморие. И в случай че на фрагмента Бергендорф и възлюбеният й не показват фамилиарност, то в морската столица са се разходили прегърнати и хванати за ръка. Според варненци Жана си е възвърнала част от килограмите, които бе свалила през миналата година. На плажа е била с горнище на бански костюм и дълга плисирана пола, закриваща несъвършенствата по тялото й.

Любовният живот на Жана не е бил по никакъв начин лек. Ако върнем лентата обратно, то неизбежно ще се сетим за някогашната й половинка Леандър Франсиско Янес, прочут като Лео от мъжката групировка " Максимус ". Двамата изживяха трагична връзка, която опря до Темида. В предишното той се ожали пред съда, че е жертва на домашно принуждение от нейна страна. Според него съществена виновност за битовите кавги и домашните мелета имала точно певицата с огненочервени коси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР