Вече сте подготвили дома си за посрещане на Новата година,

...
Вече сте подготвили дома си за посрещане на Новата година,
Коментари Харесай

Украсете елхата с бижута, за да имате стабилни финанси

Вече сте подготвили дома си за посрещане на Новата година, изчистили сте всичко, украсили сте къщата с новогодишни гирлянди и сте украсили елхата още за Коледа.

През зимните дни в дома ни царува ин-енергията – замръзнала вода, мрачевина и мраз. Елхата внася доста ян-енергия. В стаите ви всичко би трябвало да свети и да е блестящо и ярко.

Елхата би трябвало да бъде сложена на особено място. Най-подходяща за това е южната част на стаята или на дома, защото основният детайл на южния бранш е огънят, а елхата с нейните гирлянди и острия си връх е знак на огъня.

Като сложите елхата в южната част на дома си, ще засилите въздействието й върху вас, а тя дава отговор за признанието и славата.

 Украсете елхата с бижута, с цел да имате постоянни финанси

Ако сте украсили елхата със сини играчки, заменете ги с декорация в различен цвят. Наблегнете на алените топки, в случай че желаете Новата година да ви носи единствено шанс.

Ако обаче нямате опция да сложите елхата в южния бранш на дома ви, можете да я поставите в който и да е бранш, стига да я украсите вярно.

В югозападния бранш елхата ще стои съвсем вярно – в тази зона силата на огъня няма да навреди, а ще подхранва силата на земята, която е господарка на тази зона.

Ако елхата е там, украсете я с играчки в жълто и розово. Това е секторът на любовта, по тази причина е добре да сложите до новогодишното дръвче дрънкулка на двама влюбени.

Ако имате място за елхата ви в западния или северозападния завършек на дома ви, имайте поради, че за тези браншове дава отговор металът и елхата не е изключително мечтана там. Но в случай че я украсите със сребристи, сиви, жълти, бели и златни топки, ще внесете в този бранш железна сила и тя ще ви помогне в креативните триумфи.

В североизточния край елхата би трябвало да се украси като в югозападната зона. Но вместо фигурки на двойки е добре да се закачи на елхата играчка във тип на земното кълбо, с цел да помогне това на учениците за по-добър триумф. Ако желаете любовния ви живот да стане по-емоционален през идната година, украсете елхата с гердан от перли.

Елхата, ситуирана в източната зона на дома, ще укрепи фамилията. Но това може да стане единствено в случай че върху зеленото дърво няма играчки с изострен връх, а игличките му са замаскирани под гирлянди.

Ако решите да поставите елхата в югоизточния бранш, би трябвало да я украсите с гирлянди от огърлици, по опция от скъпоценни камъни, както и от монети. Този бранш дава отговор за материалното положение на фамилията ви, и поставената там елха може да усили финансите в дома ви, изключително в случай че вържете червени панделки на клоните й и я украсите с монети, опаковани във фолио.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР