4 млн. лева отделя Народното събрание за лизинг на нови

...
4 млн. лева отделя Народното събрание за лизинг на нови
Коментари Харесай

4 млн. лева дава парламентът за нови коли за депутатите

4 млн. лв. отделя Народното събрание за лизинг на нови коли за потребностите на Народното събрание. Колите ще бъдат 70 броя идентични по марка и модел и фабрично нови с дизелови или бензинови мотори, предава бТВ.

Обявени са държавни поръчки за нови мебели и нови коли
Лизингът ще бъде с дълготрайност 48 месеца. Цената за месечен наем (лизингова вноска) не може да надвишава 1190 лв., се показва в техническите спецификации на публичната поръчка.

Заложената минимална спецификация за мощността на парламентарните коли е 160 конски сили.

Колите ще бъдат седан/лифтбек - черен или сив цвят. Задвижването ще бъде 4х4. Седалките би трябвало да са ергономични, ел. регулируеми и с затопляне.

Участникът в публичната поръчка следва да е производител или вносител, оторизиран дистрибутор/представител на предлаганите от него МПС за територията на България.

В случай, че участникът не е производител, към Техническото си предложение същият следва да показа оторизационно писмо или различен равностоен документ, публикуван от производителя и даващ позволение за осъществяване на доставката по предмета на поръчката.

За всяко от предоставените МПС се дефинира пробег от 140 000 км за целия интервал на лизинга – 48 месеца. След това Народното събрание ще върне колите назад на определения реализатор.

Все още няма оповестени оферти.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР