Името на капитанът на националния отбор по футбол замесено в

...
Името на капитанът на националния отбор по футбол замесено в
Коментари Харесай

Името на Кирил Десподов замесено в измама 

Името на капитанът на националния тим по футбол забъркано в машинация. Кирил Десподов алармира в Instagram, че от през вчерашния ден се върти интернет машинация с неговия глас, която е основана посредством изкуствен интелект.

“ВНИМАНИЕ! ИЗМАМА С МОЯТА САМОЛИЧНОСТ. От през вчерашния ден в интернет циркулира реклама с видео, което посредством Al симулира моя глас и убеждава хората да влизат в съответен уебсайт. Всичко това е машинация. Вече съм подхванал ограничения по свалянето му, Hо в това време апелирам всеки от вас да не бъде лековерен и да ревизира всяка една информация, която излиза в интернет пространството. ”

Името на Кирил Десподов забъркано в измама  17.06.24 18:16 Колко пари и защо е дала Столичната община през май? 17.06.24 17:55 Бебе се роди на паркинг във Велико Търново 17.06.24 17:36 Виктор Димчев: Когато политиците станат медийни звезди, нещата са отишли към пенсия 17.06.24 17:20 Недялко Недялков: СОФИЯ ПРАЙД НА ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА Е ПРОВОКАЦИЯ! 17.06.24 17:06

Името на капитанът на националния тим по футбол забъркано в измама 

SafeNews напомня, че Кирил Десподов за следващ път е „ Футболист на годината “! Той получи цели 317 точки от гласуването на спортните публицисти.

Звездата на ПАОК сграбчи оценката за трета поредна година, като това е общо четвърти приз за него.

27-годишният футболист към този момент е под №3 в общата ранглиста, като пред него остават единствено великия Христо Стоичков с пет награди и Димитър Бербатов, който е завоювал статуетката седем пъти.

Нападателят на гръцкия ПАОК Кирил Десподов призна, че желае да се утвърди като титуляр в новия си отбор. Той мина в Солун през лятото от Лудогорец, като получава от ден на ден игрово време и демонстрира положителни игри.

Крилото разяснява и представянето на отбора си в Лигата на конференциите, където солунският гранд си подсигурява присъединяване в елиминационната фаза, напомня още SafeNews.

Още вести четете в: Крими & Темида, Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР