Психично болен нападна с нож дете в . Мъжът е

...
Психично болен нападна с нож дете в . Мъжът е
Коментари Харесай

Психично болен нападна с нож дете в София

Психично болен атакува с нож дете в. Мъжът е прочут на целия квартал. На 12 юни 2024 година по инструкции на прокурор при Софийска районна прокуратура е предоставена незабавна инспекция, в границите на която лицето е открито и арестувано за предприемане на профилирани медицински грижи за преодоляване на незабавното му положение.

Майката и момичето, което е жертва на последната му експанзия, описаха, че нападението е станало на скамейка пред блока, в който живеят. „ Седяхме с мои другари и си играехме на телефоните. Една другарка го разпозна и сподели: ”Вальо! ”. Той пристигна, огледа пейките, на които седяхме, изви ми ръката, бутна ми телефона и ми посегна с нож. Разтичахме се. Моите приятелки споделиха на две дами, които бяха наоколо, какво се е случило. Но те не реагираха ”, описа по Нова ТВ нападнатото дете.

Майката на момичето схванала за нападението 10-ина минути по-късно от щерка си. „ Тя сподели, че е извикала патрул. Скрила се е във входа и е изчакала полицията. Аз пристигнах и чиновниците на реда споделиха, че не познават лицето. Показахме негова фотография от група в обществените мрежи. Час по-късно беше арестуван. Нож в него не беше открит. Задържаха го за 24 часа, а на другия ден ми се обадиха от Детска педагогическа стая, с цел да разпитат детето ”, показва тя.

По думите ѝ, когато отишла да вземе щерка си, с цел да я заведе в 9-о районно управление (на МВР), мъжът стоял в прилежащия вход гол до кръста. „ Нападателят живее в прилежащия вход. Наблизо има учебно заведение и детска градина. Нека всички виновни институции извърнат внимание. Той тормози и децата, и родителите. Напада възрастни дами зад блока. Агресивен е и се нуждае от помощ ”, акцентира дамата.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР