Второ районно полицейско управление в София търси съдействието на гражданите

...
Второ районно полицейско управление в София търси съдействието на гражданите
Коментари Харесай

Полицията търси съдействие за установяване на самоличност на починал

Второ районно полицейско ръководство в София търси съдействието на жителите за установяването на самоличността на умрял мъж.

На 2 август 2023 г. по време на обход в районна на Централна жп гара чиновници от Зоналното жандармерийско ръководство намират тялото на човек. Той бил облечен с черно яке, тъмнозелена тениска с дълги ръкави, черен спортен екип със сини кантове и бели маратонки. В него е открита мъжка черна чантичка със сумата от 109 лева и отворена кутия цигари.

При осъществената здравна експертиза било открито, че повода за гибелта е солиден инфаркт. Видимата възраст на умрелия е сред 65 и 75 години, растеж към 170 см, обикновено телосложение, бяла коса, бяла брада, с дължина към 1 см. Мъжът има признак – татуировка, изобразяваща плетеница от риби, ситуирана вдясно на гърдите под мишницата.

След оповестяването му за търсене и в границите на полицейските дейности, специалисти от НКК създадоха фотография благодарение на фоторобот.

Гражданите, които имат информация за самоличността на мъжа от фотографията, могат да алармират на тел. 02/ 982 08 38 и 02/ 982 08 20.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР