Брандън Ли е бил потребител на Airbnb от около 10

...
Брандън Ли е бил потребител на Airbnb от около 10
Коментари Харесай

Американски турист в Обединеното кралство става вирусен, след като домакинът на Airbnb го заключва в дъжда в 3 сутринта

Брандън Ли е бил консуматор на Airbnb от към 10 години и в никакъв случай до момента не е имал неприятно прекарване, когато е останал на открито в дъжда без настаняване в 3 часа сутринта.

Брандън, съосновател на Power, платформа за сърфиране в клинични изпитвания, беше на път за Лондон от сватбата на другар в Южна Франция. Той знаеше, че най-вероятно ще остане в Лондон до късно, и по тази причина преднамерено избра Airbnb, който разрешава нощно настаняване.

Въпреки това, когато полетът на Брандън се забави с три часа, той изпрати известие до домакина, с цел да каже, че ще закъснеят и няма да дойдат до 2:30 сутринта. Домакинът осведоми Брандън, че ще би трябвало да заплати такса за късно настаняване.

При идването си в парцела, ситуиран покрай Gloucester Road Station, индивидът от Сан Франциско с изненада откри, че не може да влезе в парцела. След няколко опита да поставите кода, възложен от домакина, в кутията за ключове, нямаше резултат и Брандън и брачната половинка му останаха да стоят под дъжда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР