Една от най-глезените фолк диви в България – Емилия –

...
Една от най-глезените фолк диви в България – Емилия –
Коментари Харесай

Емилия обикаля по улиците с чисто ново Бентли за половин милион

Една от най-глезените фолк диви в България – Емилия – се изфука с чисто новото си Бентли Бентайга. Свръхлуксозното возило било подарък от нейния обичан, милионерът Жорж Башур и се прави оценка на към 500 хил.лв., защото е с всички екстри, предава в. „ Уикенд “. За да е цялостен луксът, който изпълнителката показва, тя употребява и услугите на персонален водач.

„ Жорж угажда доста на обичаната си, не ѝ отхвърля нищо! Облича я в последните фешън сбирки на всички скъпи марки, купува ѝ дамски чанти за 5-6 хиляди лева Емилия постоянно е била обгрижвана от мъжете до себе си, само че щедростта на сегашния ѝ надминава даже най-оптимистичните упования. Сякаш е спечелила от тотото с Жорж “, разясняват завистливи колежки.

Сирийският предприемач не жали средства за обичаната си жена. Той угажда на хубавицата за всяка нейна волност, а „ Бентли”-то е най-скъпата кола, която изпълнителката е имала. Возилото е снабдено с всевъзможни екстри, с цел да може русокоската да се усеща удобно, когато пътува за участия. Освен наложителният кожен салон, джипът разполагал с тв приемници, влажен бар, ледник, панорамен таван, автопилот и още една камара изгъзици. Суперколата е в златист цвят.

Фолк дивата не крие возилото и постоянно качва фотоси или клипчета от баровския джип. Тя се вози постоянно на задната седалка, където се усеща удобно с всички капризи, с които разполага колата.

Блондинката не разрешава на водача си да кара бързо, тъй като има боязън от високи скорости. Това частично се дължи на обстоятелството, че певицата, годеникът ѝ Жорж Башур и синът му Феди катастрофираха тежко напролет на 2018 година Тримата пътуваха с бляскав джип „ Мерцедес Gle 4matic”, който обаче отиде за скрап, тъй като детето на предприемача загуби надзор и колата се прекатурна. 19-годишният Феди умря единствено 3 дни след злополуката и оттогава Емилия има уплаха от шофиране и високи скорости.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР