Доктор се сблъска с трудна ситуация, когато остана парализиран дни

...
Доктор се сблъска с трудна ситуация, когато остана парализиран дни
Коментари Харесай

Доктор остана парализиран, като „сключи мир“ със смъртта дни след заразяване с COVID на сватбата

Доктор се сблъска с сложна обстановка, когато остана „ неподвижен дни откакто се болести с Коронавирус от посещаване на женитба със брачната половинка и щерка си.

Д-р Уилям Дугал, който в този момент е на 34 години, беше диагностициран с необичаен синдром, който се разви, откакто се болести с Коронавирус, като участва на женитба със брачната половинка си, Ребека и дребната си щерка през уикенда на Деня на труда през 2022 година Той скоро научи, че има рядкото поствирусно затруднение, наречено синдром на Guillain-Barre, и загуби всякаква дарба да се движи, преглъща или диша без помощ - само че той към момента можеше да мисли ясно.

Синдромът е бързо настъпваща мускулна уязвимост, породена от имунната система поврежда периферната нервна система и малко интервенции могат да забавят прогресията му. Тъй като самият той беше доктор, Уилям беше задоволително бърз, за ​​да разбере сериозността на обстановката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Нашето момче не може да яде или да седи без поддръжка – нещата щяха да са разнообразни, в случай че имахме на ниска цена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР