Рестрикциите върху пътуванията и бизнеса в Германия ще останат в

...
Рестрикциите върху пътуванията и бизнеса в Германия ще останат в
Коментари Харесай

Рестрикциите върху пътуванията и бизнеса в Германия остават и през април

Рестрикциите върху пътуванията и бизнеса в Германия ще останат в действие и през април, а тук-там ще бъдат затегнати още повече, оповестява Франс прес.
Формалното решение се чака да бъде взето на следващия ден от канцлера Ангела Меркел и водачите на федералните провинции, само че организацията разполага с план на проекта за деяние. Културните и развлекателните прояви остават неразрешени за неопределен срок. Компаниите ще бъдат задължени да организират най-малко два пъти седмично бързи проби на чиновниците си, които няма по какъв начин да работят от домовете си. Всички завръщащи се от чужбина също ще би трябвало да се тестват и да минават през карантина.
Тези ограничавания се обмислят на фона на нарасналата заболеваемост в Германия - 103-ма на 100 000 души през последните 7 дни, и на разрастващия се политически скандал с защитните маски.
Алфред Заутер - някогашен правосъден министър на Бавария и дълготраен върховен функционер на съуправляващия Християнсоциален съюз - бе заставен да се отдръпна от Баварския парламент и партията, откакто стана ясно, че е разследван за споразумяване на публични поръчки за доставка на маски против рушвет.
Заутер е третият политик от ръководещата коалиция, забъркан в аферата. В навечерието на изборите за Бундестаг през септември, абсурдът подрива рейтинга на ръководещите, който бе 40 % предишния май. Анкета, представена от Ройтерс, демонстрира, че към днешна дата Християнсоциалният съюз и Християндемократическия съюз могат да разчитат на 27 % от немските гласоподаватели - единствено 5 процентни пункта пред партията на "Зелените ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР