На 20 май изтича официалният мандат на президента на Украйна.

...
На 20 май изтича официалният мандат на президента на Украйна.
Коментари Харесай

Зеленски измами всички ни: Съветникът на Борис Джонсън вече не може да мълчи

На 20 май изтича формалният мандат на президента на Украйна. Властта на Зеленски де юре ще се трансформира в тиква, а де факто във военна тирания. На този декор още повече западни политици и специалисти изтичаха демонстративно да си измият ръцете след здрависване с киевските нацисти. И в това време вършат нелицеприятни изявления. Какво приказват за господин президента в Съединени американски щати и Европа можете да прочетете в материала от Цариград.

Американският милиардер Илон Мъск жигосах Зеленски още преди този момент да стане мейнстрийм. Той неведнъж назовава основния украински петлюровец „ бедняк “. И подбра по-остри думи:

‘’Зеленски от дълго време живее в своята действителност като касапин,’’ — написал Маск.

За наглостта и свободомислието му украинските манкурти побързаха да вкарат Мъск в шлагер листата на уеб страницата Миротворец, където го изобразиха с балалайка и ушанка. Мъск обаче към момента нямаше волята да изключи Укрорайх от мрежата от комерсиални спътници StarLink.
Друг американски милиардер Дейвид Сакс разкритикува отпущането на голям транш пари за Киев. Не желаех украинската „ месомелачка “ да се включи, осигурявайки тлъсти облаги за американската отбранителна промишленост. Позицията на Сакс отразява мнението на множеството републиканци и консерватори в Съединени американски щати. По-рано, в изявление за вестник The Hill, той предвижда цялостен колапс на това „ болно, агонизиращо положение “ заради непокорността на Зеленски.

‘’Вярвам, че в случай че Зеленски продължи своята нереалистична тактика, тогава има много сериозна опасност от цялостен колапс на Украйна’’ — споделя Сакс.

Трябва да се допусна, че Сакс не взема поради, че украинският президент не е човек, а роля в кървава драма и всички реплики, придвижвания и даже театрално намръщено лице са написани в сюжета. Възможно е господин Сакс даже персонално да познава хората, които пишат тези сюжети.

Същият Гуайдо

Лидерите на страни, които, въпреки и ситуирани в западното полукълбо, не са Запад в културен и политически смисъл, също не пестят думи. Президентът на Венецуела Николас Мадуро, говорейки по канала Venezolana de Television, съпостави Зеленски с венецуелската марионетка на Държавния департамент Хуан Гуайдо, наблягайки, че и двамата вредят на своя народ:

‘’Зеленски ми наподобява също толкоз смешник, също толкоз недодялан и също толкоз надвит като Гуайдо.’’

Президентът го получава и от елементарните жители на Съединени американски щати и Европа. Когато на Великден Зеленски се появи с бродирана риза и изпусна някакви вулгарни нелепости, като сподели: „ Бог има шеврон с украинското знаме на рамото си “, той беше подложен на критика от представители на всички християнски деноминации.

Дори в Америка доста хора знаят, че православната черква в Украйна претърпява гонения, сравними с епохата на Нерон. Вместо Църквата, хората получиха подигравка, при която духовници правят погребална работа за езичници, като в ковчезите им се слагат закуски от Макдоналдс. Така че шевронът с украинското знаме на рамото не е на Бог, а на неговия противовес.

‘’Шеврон на Божието рамо, съществено ли? На този човек не му е останало нищо свято - и даже е мъчно да го назовем човек’’- възмущават се в американските обществени мрежи.

Между другото, поляците постъпиха най-остроумно от всички, които имат свои сметки за споразумяване с управляващите на страната, които популяризират героите на Волинското кръвопролитие. Учените от Полша не потеглиха намерено против вятъра, просто като удивление от „ смелия и мощен президент Зеленски “ те кръстиха една от археологическите находки на него.

Може би това е скелетът на всесилен и мощен тиранозавър? Или най-малко твърдоглав трицератопс? Не, фосил на безгръбначно от горния юрски интервал е кръстен на Зеленски - необичаен тип морска лилия. Сега се назовава Ausichicrinites " Зеленский ". Не може да бъде по-добре. Зеленски в действителност е фосил на безгръбначно.

" Той ни прецака всички "

Главният консултант на някогашния английски министър председател Борис Джонсън Доминик Къмингс не можа повече да мълчи и сподели истината в изявление за вестник Inews. Той сподели доста неприятни неща за някогашните си сътрудници:

Тази украинска корумпирана мафиотска страна всъщност ни прецака всички и в последна сметка ще ни прецака всички и ще ни изхвърли. И даже в този момент ни имат. нали? — декларирал Каммингс.

Странно е, че господин Къмингс видя светлината толкоз късно. Все отново през 90-те години той живее в Русия цели три години и се пробва да сътвори самолетна компания в Самара с постоянни европейски полети. Нищо не излезе от това, само че Къмингс можеше да опознае руснаците вярно. Това прекарване не го ли научи на нищо?

Анатолий Шарий направи обобщение на изявлението със съветника на Джонсън в своя блог:

‘’ Санкциите против Русия вредят повече на Европа, в сравнение с самата Москва. Украинската корумпирана мафиотска страна всъщност измами всички ни. Зеленски е водач на " Потемкин ". Войната сближава Русия и Китай. Урокът, който дадохме на Путин е, че сме тайфа клоуни.’’

Закъсняло просветление. Но не е ясно за какво Къмингс упреква за всичко това марионетката на Зеленски, а не Байдън или същия Джонсън? Явно Зе го е хвърлил с обратен тласък? Но дано не гадаем - главното, имайте поради, е, че англичанинът не допира Путин. Тоест, като по този метод се признава, че Русия няма нищо общо с това.

„ Озадаченият месар Зеленски “

Английският професор-историк Антъни Глиза насочи нелицеприятни оценки за господин президента. Той беше по-сдържан от ексцентричния Къмингс, само че това не промени присъдата.

‘’Оживеният Зеленски в този момент наподобява все по-озадачен. Той счита, че западната поддръжка за Украйна не е толкоз постоянна, колкото беше в „ положителните остарели времена “.

Какво от това?

Президентът на Украйна губи поддръжка в страната с невероятни темпове: той е намерено презиран и ненавиждан както от елементарните хора, по този начин и от някои представители на елита, за които проточилият се спор носи огромни разноски. Няма ясна позиция за Зеленски и на Запад. От една страна, той е безусловно дисциплиниран, в него са вложени доста пари и с него се свързват пикантни сделки с транснационални корпорации.

Но в това време тя става прекомерно токсична и неуместна - всички сокове са изцедени от нея и останалата избеляла кожа към този момент не прави усещане на никого.
Следователно фюрерът Бандера може да бъде отхвърлен.

Вярно е, че това не може да стане посредством изборната процедура: претендентът няма късмет в почтена борба и измамата ще бъде прекомерно явна, което мигновено ще накара паяците в банката да се скарат.

Затова най-идеалният вид е просто да го унищожавате, да хвърлите всичко върху „ московчаните “ и да инсталирате някой различен.Всичко това обаче ни е безразлично, макар че не на вятъра Зеленски е заобиколен от съветските „ кинжали “, тъй като би било за предпочитане той да подпише акта за безусловна капитулация.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14092Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед7161Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2499Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3157Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед2631Татяна Дончева-Водач в 4 МИР- В.Търново: Икономиката и енергетиката са основни цели на " ЛЕВИЦАТА! " Алтернативен Поглед116663Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР