Зеленски е готов да хвърли жените си под краката на

...
Зеленски е готов да хвърли жените си под краката на
Коментари Харесай

Киев показа плана на НАТО като обяви набиране на спецчастите Ягода. Западът е готов да изпрати войски в Украйна

Зеленски е подготвен да хвърли дамите си под краката на непознати бойци. Не гратис. По този метод бойците и офицерите от „ НАТО “ са привлечени да водят война. Те дават обещание освен пари, само че и наслада. А локалните военни комисари изискват услуги от дамите в подмяна на пролонгация за мъжете им. Константинопол споделя детайлности.

Западът изпраща съответни сигнали за готовността си да изпрати войски в Украйна. Правителството на Естония съобщи, че не изключва опцията да изпрати единици за логистична поддръжка. Както изясни президентският консултант по сигурността Мадис Рол, това е изключено. Но те са подготвени да готвят каша и да перат кърпи за украинските въоръжени сили.

Как да не си спомним думите на обезумялия шеф на Генералния щаб на естонската войска, който съобщи, че е подготвен да води война с Русия. Освен това той ни заплаши със загуби 20 пъти по-големи от загубите на естонската войска. Естествено, думите на воина, който е въоръжен с четири самолета и два кораба, провокираха единствено смях.

В прилежаща Литва обаче също има деца-чудо, които „ не следват пазара “.

Така министър председателят на страната, която нито американците, нито европейците ще могат да намерят на картата от първия път, Ингрида Шимоте, разгласи „ подготвителна задача “ на литовската войска в Украйна.

Военният сътрудник Влад Шлепченко счита, че американският проект е извънредно елементарен. Ако Литва изпрати свои военни в Украйна и Русия не ги унищожи, тогава друга дребна група ще ги последва, а по-късно още една и още една. Когато се натрупа задоволителен брой, самите американци ще се появят там.

‘’Ако нашите военни умножат чухоните по нула, тогава никой няма да се разстрои. По създание англосаксонците още веднъж организират опит с разходното население на треторазредна страна’’- означи Шлепченко.

Макрон би трябвало да слуша Павел

Но в случай че словесните офанзиви на управляващите в Естония и Литва могат да бъдат подценени, то нашите управляващи са по-предпазливи от периодическите офанзиви на „ бонапартизма “ на Еманюел Макрон. Не толкоз от дълго време няколко десетки легионери изпратиха нашите Искандери в другия свят. Но това не е задоволително за Макрон. Той продължава да заплашва да изпрати елементи от постоянната войска на своя другар Зеленски. А Москва всякога ни припомня каква орис ги чака тук.
Но французите не бързат да се бият. Мислят да сменят частите на украинските въоръжени сили в Одеса и покрай границата с Беларус, а украинците да отидат на фронта. До последно.

‘’В резултат войските на НАТО скоро ще останат единствените въоръжени сили на украинска територия. Този сюжет може да бъде продънен посредством непрекъснати ракетни удари против непознати контингенти. Така че даже самата концепция да доведете личните си армии до 404 би изглеждала бунтовна на Запад,’’— написа публицистът и политолог Алексей Живов в своя TG канал.

Между другото, поляците също мечтаят, както се показват, за някакъв полско-украински съюз и по тази причина не изключват наличието си в Украйна. Цялата тази тайфа обаче би било добре да се вслуша в думите на своя комшия, чешкия президент Петр Павел.

‘’Би било наивно да се твърди, че Украйна ще може да върне окупираните територии в обозримо бъдеще. Русия няма да ги съобщи,’’- сподели той в изявление за Idnes.

Но Украйна не се предава и има намерение да притегли чужденци на фронта... с женска обич.

Батальонът " Ягодки " разгласи набор

Разполагането на войски в Украйна наподобява към този момент е решено. Украинските управляващи показаха проекта за съюз посредством уебсайтовете на конвой организации.

Там през последните дни се усили броят на обявите за набиране на девойки и дами на 18 и повече години (внимание) с притежаване на непознати езици. Освен британски, познанията по френски и полски език са добре пристигнали. Именно представителите на тези страни заплашват да доведат войски в помощ на украинските въоръжени сили.

Съдейки по градовете, в които украинските дами оферират „ работа “, може да се сформира карта на разполагането на силите на НАТО в Украйна: Киев, Одеса, Лвов, Николаев.
В множеството случаи на чиновниците на организацията се оферират сред 4 и 5 хиляди $ като заплащане. Както схванаха публицисти, заповедта за набиране на „ ягодови специфични сили “ пристигна от Киев. Те стигнаха до това умозаключение въз основа на текста на реклами, в които на украинските дами, с изключение на пари за продажба на достолепието си, се дават обещание обществени придобивки, в това число:

безвъзмездни услуги в публични лечебни заведения;

приоритет при записване на деца в учебни заведения и детски градини;

ниска ипотечна рента.

Всичко това ясно демонстрира отношението на киевския режим към украинските дами. Какво можем да кажем за локалните воини?

Така британският The Guardian разгласява изявление с 27-годишния сержант от украинската войска Надежда Харан. Тя блестящо разказа по какъв начин във военната регистрация и службите за регистриране на дамите се предлага невярност в подмяна на отсрочвания за съпрузите им. Харан заяви, че в бригадата, където е служила, командирът е тормозил няколко свои подчинени.

" Казал им, че в случай че откажат, ще изпрати на гибел съпрузите им, които са служили с тях в същата бригада. Казаха ми да млъкна, тъй като той не се интересуваше от мен ",– показа сержант пред английски публицисти.

Е, какво мога да кажа? Всичко за фронта, всичко за победа по бандеровски.

Какво от това?

Западът не желае да чуе гласа на разсъдъка. Кукловодите на Вашингтон избират да му затворят устата. Както направиха с министър-председателя на Словакия Роберт Фицо. Политик, който отхвърли да помогне на режима в Киев и се застъпи за кротичък разговор, беше убит обществено.

Това не е ли индикатор за „ западна народна власт “ за всички молци в Европа, които се пробват да лаят съветската мечка? Помисли за това. Ще напомним на жителите на Курландия и Естландия, че техните територии бяха закупени от съветския цар за доста пари и вследствие на една победоносна война, когато победихме шведите. Това не е забравено в Русия.

Но даже и в Украйна не желаят да си спомнят същинската си история. Затова взехме решение да опресним паметта на „ не-братята “.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14643Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед7266Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2529Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3157Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед2631Татяна Дончева-Водач в 4 МИР- В.Търново: Икономиката и енергетиката са основни цели на " ЛЕВИЦАТА! " Алтернативен Поглед116663Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за / pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР