Това, което се случва в Газа, не е геноцид. Ние

...
Това, което се случва в Газа, не е геноцид. Ние
Коментари Харесай

Байдън защити Израел: Случващото се в Газа не е геноцид

" Това, което се случва в Газа, не е геноцид. Ние отхвърляме това [твърдение] ", безапелационен бе Байдън на събитие по случай Месеца на еврейското завещание в Америка в Белия дом.

 

Президентът се сблъсква с митинги на доста от събитията си от пропалестински поддръжници, които го нарекоха " Джо Геноцида " поради твърдата му поддръжка за Израел, отбелязва Ройтерс.

В забележките си по време на събитието в Белия дом Байдън акцентира своята увереност, че Израел е жертва от офанзивата на бойци на Хамас в южната част на Израел на 7 октомври, при която бяха убити 1200 души и взети стотици заложници.

 

Държавният глава разяснява, че поддръжката на Съединени американски щати за сигурността и сигурността на израелците е " желязна ".

" Ние сме с Израел, с цел да бъде отхвърлен (лидерът на Хамас Яхия) Синуар и останалите касапи от Хамас. Ние желаеме Хамас да бъде победено. Работим с Израел, с цел да се случи това ", увери той.

 

Преговорите сред Израел и Хамас за освобождение на заболели, възрастни и ранени заложници, към момента държани от бойците, са в застой, само че Байдън се зарече да не се отхвърля от опитите да реализира освобождението им.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР