По същество флиртът не е нищо повече от опит за

...
По същество флиртът не е нищо повече от опит за
Коментари Харесай

6 признака на флирт, които може да сте пропуснали

По създание флиртът не е нищо повече от опит за привличане на внимание. Хората флиртуват по разнообразни аргументи - от досада до същински интерес.

Следователно от време на време може да е мъчно да се интерпретират сигналите на евентуален сантиментален сътрудник.
" Училищен " формат
Като възрастен е малко евентуално да ви дърпат постоянно косите. Но такива форми на внимание могат да бъдат присъщи даже за видимо възрастни хора. Такъв флирт постоянно се подценява, също така шегите на ръба на фал могат да провокират неприязън. И въпреки всичко, в случай че някой ви се подиграва съмнително постоянно, погледнете по-внимателно - може би господинът е комплициран и не знае по какъв начин другояче да показва интереса си без обвързване.
 Продължителен контакт с очите
Продължителният зрителен контакт е същинска класика на флирта. Вярно е, че не всеки може да се похвали с живи изражения на лицето. Следователно може да станете подозрителни и да се притеснявате да разпознаете сантиментален интерес. Ето за какво, в случай че вие сами предпочитате да изпращате сигнали по този метод, не забравяйте да се усмихнете и може би да намигнете, в случай че благосклонността е взаимна.
Докосване
Когато харесвате някого, подсъзнателно желаете да сте по-близки, употребява се допиране – случайно и не толкоз. Ако ръката на кръста ви е прекомерно явна и може би е настойчив намек, който е мъчно да се пропусне, тогава по-безобидните формати могат да останат изцяло незабелязани за дълго време. Това са неща като другарските обятия при среща и прощаване и допиране на ръката на събеседника!
 Игнориране на другите
Изглежда ли някой залепен за вас в стая, цялостна с хора, и не вижда хората към тях? Е, целите са обрисувани и в случай че ползата е съвместен, време е да създадем крачка напред. И в случай че се съмнявате, използвайте известен лайфхак - макар че ще би трябвало да накарате цялата група да се смее доста. В такива моменти хората са склонни да гледат към тези, които са най-близо до тях.
Остроумна самооценка
Често хората не могат да се решат да осъществят контакт и да го стартират по най-безопасния метод – с комична самооценка. „ Мисля, че би трябвало да спортувам, колкото да се съдържам в асансьора “ , може ненадейно да каже сателит с добра фигура. Да, не мислите по този начин, даже моментът да е неуместен, шегаджията търси комплимент. Можете да подкрепите диалога с контрареплика за себе си – оставете господина да поеме самодейността и да си направи труда да направи прелестен комплимент.
Промяна на позицията
Веднага щом се окажете в същата стая, той незабавно ли трансформира позицията си? Изправя раменете си, може би засмуква стомаха си? Може би това е подсъзнателното предпочитание на мъжа да наподобява по-добре в наличието ви. Ако забележите промени в държанието и маниерите, мъжът несъмнено желае да ви впечатли. Пасивните опити за глезене са лесни за занемаряване, само че в случай че се вгледате по-отблизо, всичко ще стане явно.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР