Апелативният съд гледа мярката й Бившата служителка на външно министерство

...
Апелативният съд гледа мярката й Бившата служителка на външно министерство
Коментари Харесай

Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода

Апелативният съд гледа мярката й

Бившата служителка на външно министерство Красимира Трифонова, която е упрекната за убийството на шурей си Пейо Пеев, желае да излезе на независимост. Днес тя апелира ареста на втора инстанция, оповестява Нова телевизия. 

Пейо Пеев беше погубен при започване на годината, като арестувани и упрекнати бяха Красимира и щерка ѝ Габриела Славова, откакто тялото на мъжа беше намерено на Витоша. Според проверяващите майката и дъщерята удушили Пеев в колата му.

Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права. Пейо Пеев и Габриела имат 6-годишно дете. Въпреки че скоро сключили брак, живеели разграничени, а в това време тя родила второ дете. 

На първа инстанция съдът отхвърли да промени мярката на Красимира Трифонова за неотклонение. Тогава тя отхвърли да има нещо общо с жестокото ликвидиране и изиска да излезе от ареста поради заболяване, напомня Българска национална телевизия. 

Двета деца на Габриела сега са при родителите на Пейо, а някогашният народен представител Велико Минков води дело за наставнически права за едно от тях.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР