Остават броени часове до начало на четвъртия сезон на Hell’s

...
Остават броени часове до начало на четвъртия сезон на Hell’s
Коментари Харесай

14 участници влизат в Hell’s Kitchen България тази вечер

Остават броени часове до начало на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България, за който началник Виктор Ангелов направи твърда поръчка да бъде друг и извънредно живописен. Тази вечер от 21:00 часа в динамичното кулинарно съревнование ще влязат 14 кандидати за огромната премия, които ще се срещнат лице в лица с шефа на кухнята на Ада и ще бъдат сложени неотложно пред първите провокации за сезона. Зрителите на NOVA ще преживеят страстите и възприятията на членовете на двата тима, жадни за победа.

„ Започваме сезона с 14 индивида, само че още в първата седмица шокът за участниците щe е доста огромен и се налaга началник Ангелов да укрепи тимовете с спомагателни готвачи. Колко са те обаче и по какъв начин ще се включат в шоуто, феновете ще видят в първите епизоди. Сезонът ни е много друг, имаме доста детайли отвън кухнята и ресторанта, което е вълнуващо както за участниците, по този начин и за феновете. Довечера ще станем очевидци и на необикновената първа среща на началник Ангелов с двата тима “, разкрива продуцентът на формата Витомир Саръиванов.
Снимки: NOVA  14 участници влизат в Hell’s Kitchen България довечера

Още в първия епизод довечера новите участници ще заявят високото си самочувствие и нестихващи упоритости за край. Зрителите ще станат очевидци на преобразяването на началник Ангелов, което ще стартира видимо и ще премине в изненадващо отношение от негова страна. Новост ще бъде появяването на единствената до момента фамилна двойка, която ще бъде неразделна в риалити формата най-малко до момента в който един от тях не си навлече гнева на шефа. Напрежението в кухнята е маркирано от първата счупена паница и стига своя пик в края на вечерната резервация, когато началник Ангелов сервира първата си изненада на участниците.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР