След като в социалните мрежи се появиха кадри на нападение

...
След като в социалните мрежи се появиха кадри на нападение
Коментари Харесай

След бой и унижение на кондуктор във влака: Не е ясно дали нападателят е арестуван

След като в обществените мрежи се появиха фрагменти на нахлуване на пасажер над кондуктор в влака от Видин до Курило, от БДЖ към момента не знаят дали нападателят е арестуван. На видеото се вижда по какъв начин служителят на железниците е свален с удари на пода, удрян, псуван и измъчван.

Шефът на сигурността на БДЖ описа по Нова телевизия, че до експанзията се е стигнало, откакто пасажерът е желал да влезе при машиниста. Той е бил спрян от началника на влака. Пътникът, който имал билет за втора класа, се настанил на първокласните места. След това кондукторът му направил забележка да се реалокира и по този начин се стигнало да нападението.

„ Знаем, че полицията е открила нападателя, само че не знаем, дали е задържан ”, призна Тодоров.

Шефът на сигурността на БДЖ сподели също, че евентуално се касае за рецидивист, който за повторно атакува кондуктор, като при предходния случай той се е возил във влака без билет.

Ако видите принуждение във влака, звъннете на 112, полицията ще чака на идната гара, това посъветва той.

Тодоров сподели също, че от 2013 година за сигурността на железниците се грижи жандармерията. От БДЖ дават описи на проблематичните линии, само че поради неналичието на хора по не всички от тях може да се обезпечат чиновници на реда, изключително денем.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР