Антивоенно съобщение се е появявало за кратко на сайта на

...
Антивоенно съобщение се е появявало за кратко на сайта на
Коментари Харесай

Антивоенно съобщение се появява за кратко на сайта на официоза ТАСС


Антивоенно известие се е появявало за малко на уеб страницата на държавната съветска организация ТАСС в понеделник.

То е подписано от съветски " неравнодушни публицисти ", които настояват, че известието ще бъде махнато, а някои от тях ще бъдат уволнени или даже ще влязат в пандиза, само че го пускат, тъй като повече не могат да търпят.

Допуска се и догадка, че известието може да е хакерска офанзива против онлайн уеб страницата на съветския официоз, защото проявата е доста дръзка. Официална позиция на ТАСС по случая все още няма.

В известието се споделя: " Скъпи жители, призоваваме ви да прекратите това безумство. Не изпращайте синовете си и мъжете си на сигурна гибел. Путин ни принуждава да лъжем и ни излага на заплаха. Целият свят ни изолира, престанаха да купуват петрол и газ. След няколко години ще живеем като в Северна Корея. Защо ни е това? За да попадне Путин в учебниците? Това не е наша война, да го спрем! "

Към известието има графика, в която се твърди, че за първите четири дни на войната с Украйна са починали 5300 съветски бойци. Това е повече, в сравнение с в Първата чеченска война през 1994 - 1996 година

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР