Екатерина Захариева: Бойко Борисов трябва да е премиер, ако ГЕРБ

...
Екатерина Захариева: Бойко Борисов трябва да е премиер, ако ГЕРБ
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Бойко Борисов трябва да е премиер, ако ГЕРБ излъчи правителство


Екатерина Захариева: Бойко Борисов би трябвало да е министър председател, в случай че ГЕРБ излъчи държавно управление. Ако ГЕРБ излъчи държавно управление след изборите на 9 юни, министър председател би трябвало да е Бойко Борисов. Това сподели Екатерина Захариева,
лидер на листата в Пазарджик на ГЕРБ-СДС, по БТВ.
Разбира се партията ще реши кой ще бъде излъчен за министър председател, само че Борисов е най-опитният човек ва нашата партия. Това е моето мнение и на доста от нас, посочи Захариева.

По думите ѝ от присъединяване в сглобката с ПП-ДБ нейната
политическа групировка е научила доста уроци.
„ Уроците са, че не трябва да се върви против разпоредбите на демокрацията, тъй като това заплашва самата народна власт. Спечелилият най-вече доверие от българските жители би трябвало да е мандатоносител и надлежно да има най-голяма отговорност “, разгласи депутатът ГЕРБ.
Тя разгласи, че ГЕРБ-СДС ще показа
напълно скоро програмата, с която се явява на изборите, а главното в нея ще е да не се върви против разпоредбите на демокрацията.

Според нея в идващото държавно управление министрите би трябвало да са политици с опит, тъй като никой няма да им даде толеранс
от 100 дни да се ориентират в ситуацията.
„ Ясно е, че държавното управление ще е съдружно, извънредно време е да се научим на колационна просвета – с съдружно съглашение, с ясно разпределение на тежестта, по този начин както са ни подредили гласоподавателите, а не по този начин както на някой му се желае да узурпира “, сподели още Захариева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР