Знаете, че още през септември, когато го предсказвах, казах неофициално

...
Знаете, че още през септември, когато го предсказвах, казах неофициално
Коментари Харесай

Кога стигаме до групов имунитет? Сметките на Витанов

Знаете, че още през септември, когато го предсказвах, споделих импровизирано на публицисти, че чакам оптималният брой на новите случаи ди доближи 7000 - 7500. Те взеха, че го разгласиха.

Това е и една от аргументите да заобикалям да споделям цифри. Защото тогава отново имаше плач. Рев до края на Вселената. Сега пиша: стойности над 7500 са прекомерно малко евентуални.

Но не си правете илюзии - колективен имунитет няма и няма да го стигнем до края на тази вълна.Това написа в новия си пост математикът проф. Николай Витанов.

Какво да пиша за смърността. В края на предходната седмица писах и споделих: Долината на рева - две седмици висока смъртност и доста нови случаи. Гледайте каво ще става, като се върна от чужбина, ще разясня дали е станало или не - в действителност вие и преди мен ще го разберете.

Статистика за смъртността (данни от уеб страницата https://coronavirus.bg/)Починали в края на октомври - 23 999Починали за ноември 20201 - 24 309Починали ноември 2021 - 310 – (за 1 ден)Починали за ноември 2020 - 2560

Имаше великански плач за какво съпоставям октомври 2020 с октомври 2021. Ето, в този момент започвам да съпоставям ноември 2020 с ноември 2021. Изследваме ефеста на анти-ковид и анти-ваксърската агитация ", написа още проф. Витанов. Според него ситуацията продължава да е неприятна.

" Правете каквото желаете, ходете, където желаете. Но стойте на задоволителна отдалеченост от другите и не се заседявайте доста тук-там, където има доста хора. Минимизирайте опцията някой да ви болести - стойте надалеч от места на всеобщи събирания ", написа още математикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР