Матю Пери, актьорът, изиграл легендарния Чандлър Бинг в хитовия сериал

...
Матю Пери, актьорът, изиграл легендарния Чандлър Бинг в хитовия сериал
Коментари Харесай

Матю Пери проговори за връзката си с Джулия Робъртс

Матю Пери, артистът, изиграл именития Чандлър Бинг в хитовия сериал " Приятели ", издаде автобиографична книга, в която намерено споделя за тънкостите на сполучливия ситком, който го изстреля към звездната популярност, и която озаглави " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ", написа life.dir.bg.

Той споделя и за зависимостта си от опиати, която едвам не го убива преди четири години. Пери също така посвещава няколко страници и на връзката си с Джулия Робъртс и повода за края на краткотрайната им любовна връзка. Всъщност те са дружно единствено в продължение на няколко месеца.

" Джулия получи предложение за епизода след Супербоул във втория сезон и сподели, че би взела участие в шоуто единствено в случай че то има нещо общо с моята история ", се споделя в книгата. " Нека повторя: тя щеше да взе участие в шоуто единствено в случай че имаше нещо общо с моята история. Но първо трябваше да я лаская ", прибавя Пери за това по какъв начин се е родил романсът им. Актьорът признава, че по това време е изпратил на актрисата повече от три дузини рози, съпроводени от записка. " Единственото по-вълнуващо нещо от концепцията да участваш в шоуто е, че най-сетне имам мотив да ти изпратя цветя ", изяснява той

Това обаче не е задоволително, тъй като Джулия Робъртс слага едно изискване: в случай че той ѝ изясни квантовата физика, тя ще одобри предлагането.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР