Компанията за консултации и обучения влиза в нов етап на

...
Компанията за консултации и обучения влиза в нов етап на
Коментари Харесай

Инспирит приключи процес на ребрандиране

Компанията за съвещания и образования влиза в нов стадий на развиване

Инспирит се откри в нов офис в София тази година, като в същото време отвори офис и в Норвегия
(снимка: Инспирит)

Българската компания Инспирит, снабдител на консултантски услуги и образования, разгласи нова визия на логото и напълно нов дизайн на уеб страницата си. Промяната се случва в края на сполучлива за компанията година, с редица осъществени п роекти за бизнес клиенти .

„ Деветата година на Инспирит е година на зрялост, на трансформации като екип и мащабност на плановете, на непоклатимост и разширение. В този смисъл ребрандинга за нас е не просто замяна на лого, а знак на този нов стадий в нашето развиване като компания ”, съобщи Маргарита Наумова, създател и управител на Инспирит.
още по тематиката
По нейните думи, ребрандингът символизира безапелационното наличие на компанията на пазара, извоюваното доверие на клиенти, и одобряването на Инспирит като водач в региона на „ Data Platform ” услугите в България.

От компанията разясниха, че новата визия носи „ обръщение за точност, доверие, убеденост и най-много професионализъм ”.

Тази година Инспирит отвори офис в Норвегия, като в същото време компанията затвърди позицията си на българския пазар като снабдител на консултантски услуги с високо качество и образования за „ Analytics and Data Platform ”. Отскоро Инспирит се обитава в нов офис в София.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР