Компанията ще работи за по-достъпни финансови услуги в Африка, Азия

...
Компанията ще работи за по-достъпни финансови услуги в Африка, Азия
Коментари Харесай

еЛандо излиза на нови пазари с турски партньор

Компанията ще работи за по-достъпни финансови услуги в Африка, Азия и Южна Америка

Българската ИТ компания „ еЛандо ” разгласи стратегическо партньорство с един от огромните турски снабдители на банкови и финансови решения – Fimple. Двата екипа ще работят за определяне на нови стандарти във финтех бранша, като съчетаят софтуерната експертиза на „ еЛандо ” с банковите решения на Fimple.

„ Осигуряваме доста усъвършенстване на банковите услуги там, където те са най-необходими ”, споделя Станимир Бойчев, изпълнителен шеф на еЛандо
(снимка: еЛандо)

По-конкретно, еЛандо ще се концентрира върху възстановяване на цифровите банкови платформи и успеваемостта на финансовите услуги. Целта е консолидиране на облачното главно банкиране на Fimple във финансовите институции на разрастващите се пазари в Африка, Азия и Южна Америка, което ще направи по-достъпни финансовите услуги в тези райони, прецизираха от еЛандо.

„ В „ еЛандо ” сме ангажирани с създаването на персонализирани цифрови решения за разнообразни браншове, като по този начин осигуряваме доста усъвършенстване на банковите услуги там, където те са най-необходими ”, сподели Станимир Бойчев, изпълнителен шеф на компанията.

Той акцентира опита на еЛандо в софтуерното развиване и цифрова промяна, които в композиция с банковите технологии на Fimple ще оказват помощ на сътрудниците да предложат „ освен огромни, само че и сигурни решения, които ще дават отговор на непрестанно разрастващите се потребности на днешния пазар ”.
още по темата
Партньорството с Fimple е нов стадий от процеса на напредък на „ еЛандо ”, който стартира при започване на 2024 година, когато компанията получи инвестиция в размер на 750 хиляди евро от „ Фонд Ню Вижън 3 ” КД и „ Ай Ти Софт ” ЕАД. Към момента еЛандо разполага с над 50 чиновници и офиси в София, Пловдив, Стара Загора и Шумен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР