Ninkear N16 Pro Laptop предлага изчислителна мощ и комфорт за

...
Ninkear N16 Pro Laptop предлага изчислителна мощ и комфорт за
Коментари Харесай

Ninkear N16 Pro Laptop – голям и лек, за работа и игри


Ninkear N16 Pro Laptop предлага изчислителна мощност и комфорт за очите на огромния си екран

Продажбите на преносими компютри се съживяват в последните месеци и в случай че сте от хората, които търсят ценово преференциално предложение с настоящи характерности, обсъжданията тук модел заслужава изключително внимание.

Лаптоп за офис работа, професионални приложения и игри – по този начин в резюме може да се опише моделът, който се предлага в този момент преференциално в световния онлайн магазин Tomtop на цена от €641,9 и безвъзмездна доставка от европейски склад. Може да спестите в допълнение, в случай че плащате през PayPal (вижте детайлностите в края в статията).

16-инчовият екран има резолюция 2560х1600 пиксела и периодичност на освежаване 165Hz

Да стартираме с екрана. Този преносим компютър има огромен 16-инчов екран в съответствие 16:10, резолюция 2560х1600 пиксела и периодичност на освежаване 165Hz, което дава обещание ужасно образно преживяване без размазване в игрите и динамичните подиуми. Екранът покрива 100% от цветовата гама sRGB, има бляскавост 500 нита и необятни зрителни ъгли от 170° по хоризонтала и вертикала.

Под „ капака ” на се крие високопроизводителен процесор Intel Core i7-13620H с 10 ядра и 16 влакна, допълнен от забележителен размер оперативна памет – цели 32GB DDR4 и бърз PCIe SSD диск с потенциал 1TB (с опция за уголемение до 4TB). Не се съмнявайте, тази настройка ще работи много бързо и ще се оправи със съществени професионални приложения. Производителните ядра на CPU-то доближават оптималната периодичност 4,70 GHz, а за графичната продуктивност се грижи Intel UHD Graphics.

Металният сребристо сив корпус на преносимия компютър е пълен единствено 12 мм в най-тънката си част

Батерията е извънредно значима за всеки мобилен компютър. При обсъждания модел тя е 5500 mAh и, съгласно производителя, обезпечава до 8 часа самостоятелна работа на преносимия компютър – на процедура през целия ден. В стендбай режим батерията ще поддържа преносимия компютър в продължение на 48 часа, или две денонощия. Това са отлични индикатори, поради размера и мощните характерности на модела.

дава многообразие от интерфейси, на процедура всичко належащо за свързване и пълноценна работа. На разположение са портове 1xUSB2.0, 2xUSB3.0 и 1xType (само за данни), 3,5-мм аудио гнездо, 1xRJ45 порт за LAN мрежа 10/100/1000M и 1xHDMI за свързване към външен екран, тв приемник и други Моделът е оборудван още с камера 1080P, безжични модули Wi-Fi 6 и BT 5.0.

Лаптопът разполага с многообразие от настоящи портове и и интерфейси

Като дизайн, преносимият компютър е относително лек макар огромния си екран – тежи 1,8 кг, а най-тънката част на металния корпус е единствено 12 мм. Тоест, имате мощен преносим компютър с удобно огромен екран, който резервира своята подвижност и е подобаващ за потребление на всички места, в това число в придвижване. Два вентилатора се грижат за оптималната температура на компютъра.

е съчетаем с операционна система Windows 11 64 бита. Клавиатурата е с бяло задно осветление, планувана е също функционалност за несъмнено отключване с пръстов отпечатък. Моделът има сребристо сив цвят, размери 360x242x20 м и тегло 1,886 кг. В кутията ще намерите самия преносим компютър, захранващ адаптер и документи.

Клавиатурата на Ninkear N16 Pro Laptop е удобна, със задна бяла подсветка

Можете да купите този преносим компютър тук: за €641,9 и безвъзмездна доставка от европейски склад. При заплащане с PayPal ще получите спомагателна отстъпка според от цената на поръчката: $5 отстъпка за покупки над $150; $10 отстъпка за покупки над $350; и $20 отстъпка за покупки на $700.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР