Каним мрежите да тестват безплатно нашата глобална платформа за интернет

...
Каним мрежите да тестват безплатно нашата глобална платформа за интернет
Коментари Харесай

Нетикс влезе в „клуб 3Tbs” на платформите за интернет обмен


„ Каним мрежите да тестват гратис нашата световна платформа за интернет продан ”, съобщи Невен Дилков, създател и изпълнителен шеф на Нетера (снимка: Нетера)

Трафикът в световната платформа за интернет продан Нетикс (NetIX) надвиши 3 терабита в секунда (Tbps). Това я трансформира в 13-та по величина борса за данни в света, оповестиха от компанията-майка Нетера.

От началото на 2024 година операторът означи растеж в обмена на данни от 1 Tbps, откакто причисли към мрежата си нови огромни клиенти, а съществуващите усилиха потенциалите си. Мрежата на Нетикс доближава до над 220 световни центрове за данни допълнително от 65 страни по света, а трафикът ѝ доближава ежедневни пикове от над 3Tbs.

Бизнесът на Нетикс се повлия удобно и от разрастването на компанията-майка Нетера, която откри нова точка на наличие в Сингапур. Благодарение на това, клиентите към този момент могат непосредствено да достъпват Сингапур от всяка точка на мрежата на Нетера и Нетикс, а локалните азиатски компании да се възползват от цялостния портфейл услуги на двете сдружения.

„ Влязохме в клуб „ 3 Tbps ” с нашата световна платформа ”, сподели Деан Белев, старши продуктов управител „ Свързаност и Нетикс ” в Нетера. С това платформата затвърждава позициите си на основен състезател измежду международните тържища за интернет и услугите за директна съгласуваност.
още по темата
Освен че се разшири в Азиатско-тихоокеанския район, от началото на 2024 година насам Нетера влага в нова инфраструктура, усъвършенствания и надстройки на мрежата си. Компанията включи нов маршрут за транспорт на данни с потенциал от 100 гигабита (Gb) сред Марсилия и Милано, удвои потенциала си сред Мадрид и Франкфурт до 200 Gb, а сега прибавя още 200 Gb сред Амстердам и Франкфурт.

„ Каним мрежите да тестват гратис нашата световна платформа за интернет продан и да изпитат нейните преимущества ”, сподели Невен Дилков, създател и изпълнителен шеф на Нетера и групата ѝ от компании. „ Чрез услугите на Нетикс те могат доста да подобрят продуктивността си и да спестят основни разноски ”.

Нетера е световен снабдител на телекомуникационни услуги, в това число интернационална съгласуваност, дейта център услуги, ръководени мрежови услуги и сигурност. Компанията има и ръководи 4 дейта центъра и лична световна мрежа с над 220 точки на наличие допълнително от 65 страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР