Известният фен на Спартак Москва Антон Добрянски се намира в

...
Известният фен на Спартак Москва Антон Добрянски се намира в
Коментари Харесай

Пияна рускиня претрепа известен фен на Спартак

Известният почитател на Спартак Москва Антон Добрянски се намира в тежко положение в една от московските лечебни заведения, откакто беше блъснат до момента в който ръководи мотоциклета си от пияна госпожица с автомобил. Случаят потресе последователите на Спартак, а детайлности за случая споделя общественикът и правист Тошик Голденберг.

" Антон е бил на пътя и почтително е чакал зелен светофар. При светването му той навлиза в кръстовището с ниска скорост. По това време отсреща му излиза известната в стрийтрейсърските среди госпожица Ксения Блинова зад кормилото на Ауди А5. В положение на алкохолно замайване тя го блъска. Антон е доста зле.

Поставен е в изкуствена кома, а лекарите се борят за живота му. Проблемът с въпросната Ксения е голям. Тя има 66 акта за последните две години, като множеството са за превишена скорост и даже не са платени. След случая някакви хора се появиха да я поддържат, вадиха документи, че са инспектори от полицията, даже не духа на дрегера. Ние обаче незабавно събрахме десетки мотористи на мястото и служителите на реда просто нямаха избор, с изключение на да си свършат работата по закон ", споделя близкият до потърпевшия Голденберг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР