Гълъбите, с техните предпочитания към семена, зърна и растения, може

...
Гълъбите, с техните предпочитания към семена, зърна и растения, може
Коментари Харесай

Дръжте гълъбите далеч от градината си, като използвате евтини предмети, които смятат за опасни

Гълъбите, с техните желания към семена, зърна и растения, може да видят градината ви като неудържим бюфет, само че има някои елементарни трикове, които можете да употребявате, за дръжте ги на разстояние.

Тези летящи неприятници могат да опустошат обичаната ви градина или да покрият покрива ви с нежелана нечистотия, само че има естествени способи за въздържане на гълъбите, като употребявате лъскави отразяващи предмети, елементарно налични из къщата. Нашият специалист по биология на дивата природа доктор Лиса Боуен от Epic Gardening разкрива, че тези пернати вредители могат да бъдат леко възпирани посредством окачване на форми за къс на стратегически места из двора ви.

Тя сподели: „ Формите за къс са евтини, лъскави и могат могат елементарно да бъдат окачени на дърветата, закачете няколко на вашите овощни дървета или по продължение на огради, където могат леко да се въртят от ветреца. " Освен това, в случай че тези кутии са задоволително близо, с цел да се ударят една в друга, те освен ще основат проблясъци от светлина и придвижване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР