Организаторите на протест срещу туризма в Испания отправиха извинение, след

...
Организаторите на протест срещу туризма в Испания отправиха извинение, след
Коментари Харесай

Яростни протестиращи, принудени да се извинят на летовници, освирквани в Майорка

Организаторите на митинг против туризма в Испания насочиха опрощение, откакто хиляди хора маршируваха по улиците, скандирайки „ туристите да се приберат вкъщи “.

Повече от 15 000 стачкуващи се спуснаха на площад Weyler в Палма в Майорка в събота. Почиващите останаха изумени, до момента в който протестиращите ги освиркваха, до момента в който се опитваха да ядат храната си. Кампанията на омразата идва единствено един ден след шествието, извършено в Ибиса, когато локалните поданици показаха гнева си от пагубните последствия от всеобщия туризъм.

Местните поданици издигнаха транспаранти с надписи „ Не желаеме остров от цимент “ и „ Туризъм, да, само че не по този метод “. Балеарските острови се причислиха към Канарските острови, които организираха голяма проява в Тенерифе предишния месец, до момента в който локалните поданици подчертаха, че туристите са завладяли „ всяко кътче и кътче “ на обичания им регион. При последния митинг в Палма хиляди минаха през централния площад по 20-минутния маршрут от парка, където стартира прот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР