Британците получиха шанса да надникнат в дом от 50-те години

...
Британците получиха шанса да надникнат в дом от 50-те години
Коментари Харесай

Вътре в „обикновено изглеждащ“ дом от 50-те години на миналия век, който крие собствен ядрен бункер и таен тунел

Британците получиха шанса да надникнат в дом от 50-те години на предишния век - цялостен със личен нуклеарен бункер и скришен тунел.

Отвън парцелът наподобява много елементарен, само че щом влезете вътре, наподобява като гърмеж от предишното. Сюрреалистичната постройка, издигната през 1952 година от Министерството на въздухоплаването, се назовава " Kelvedon Hatch " и е предпазена от бунгало в Есекс.

Бунгалото крие 120-метров тунел, който води хората до под земята леговище, което е било издигнато да подслони до 600 души по време на Студената война. Майк Париш, който е притежател на парцела, показа, че даже са му предложили £30 000 единствено за хазаин. Той развежда хората из парцела и споделя, че е получил смразяващи молби след 11 септември.

Разположен до бунгалото, ще намерите няколко генератора, ситуирани в профил, които могат да предложат до три месеца сила. Беше обявено, че държавното управление харчи £3 милиона на година единствено за поддръжката му и поддържаше бункера в режим на подготвеност до 1992 година - когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР