Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му

...
Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му
Коментари Харесай

Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му помогне след катастрофа край Димитровград

Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му помогне след злополука.Шофьор от село Добрич посегнал на дежурна лекарка, когато тя посетила пътен случай, в който арестуваният лидер бил участник.

При опит да го прегледа, мъжът е нанесъл удар с ръка по лицето на незабавния доктор,  с което ѝ предизвикал лека телесна щета.

48-годишният мъж  е бил отведен в ареста на Районното ръководство в Димитровград за телесна щета на изпълняващо служебните си отговорности лице.

Мъж, удари и посегна на лекарка при опит да му помогне след злополука край Димитровград 27.05.24 11:37 Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня 27.05.24 11:37 Тагарев сподели кой би трябвало да ни съставлява на Срещата на върха във Вашингтон 27.05.24 11:16 Елена Гунчева: Цивилизационният избор зависи от цивилизацията 27.05.24 11:15 Шофьор се вряза в дърво и почина на място в Горно Ябълково  27.05.24 10:58

Задържаният е бил лидер на лек автомобил при пътно транспортно произшествие на 22 май, когато застигнал и блъснал друга кола. Автомобилът на арестувания навлязъл в насрещната лента, където е блъснал странично и друга кола.

Мъжът е арестуван в  за 24 часа.

Последният случай на експанзия против медици в района бе в Хасково на 18 януари т. година, когато в Спешна помощ близки на пациент нападнаха и удариха дежурен доктор.

SafeNews напомня, че медиците и водачите на коли за спешна помощ от незабавните екипи, които обслужват София и региона, са застраховани против прояви на експанзия. Това оповестиха представители на компанията, на Българския лекарски съюз и на Спешна помощ-София.

Застраховката ще обезпечава обезщетение за претърпени вреди, само че също по този начин и правни съвещания за завеждане на дело против причинителя на експанзия.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР