Защитникът на Лъвиците Джес Картър потвърди годежа си с бившата

...
Защитникът на Лъвиците Джес Картър потвърди годежа си с бившата
Коментари Харесай

Бивши съотборници в Челси обявиха годеж месеци след спора с Ема Хейс

Защитникът на Лъвиците Джес Картър удостовери годежа си с някогашната съотборничка в Челси Ан-Катрин Бергер с прочувствена обява в обществените медии през уикенда.

Картър, на 26, и Бергер, на 33, са дружно от седем години и разкриха новината със селфи на двойката пред Статуята на свободата в Ню Йорк след кулминационната точка на сезона на Женската Суперлига.

Новината за техния годеж идва единствено два месеца откакто някогашният началник на сините Ема Хейс раздруса женския футбол, когато съобщи, че връзките сред играчите в тима са „ несъответствуващи “ на фона на запитвания за кавги по отношение на взаимоотношенията сред мениджъри и играчи.

„ Трябва да имаме отбрана, да се уверим, че е налична за всеки клуб, с цел да защитим играчите “, сподели Хейс. „ Взаимоотношенията играч-треньор са несъответствуващи, връзките играч-играч са несъответствуващи. “

Хейс, в този момент управител на USWNT, бързо се отдръпна от мненията си на фона на яростни обиди от страна на почитателите и по-широката футболна общественост, призн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР