Бизнесменът мишена се изсели от градаАрестувани са трима души, заподозрени

...
Бизнесменът мишена се изсели от градаАрестувани са трима души, заподозрени
Коментари Харесай

Трима арестувани за над 10 атентата

Бизнесменът цел се изсели от града


Арестувани са трима души, обвинени за подготовка на ликвидиране и над 10 палежа на парцели и коли на предприемач в Ботевград. Зад решетките за 72 часа са пратени синът на разстреляния дезертьор от пандиза Владимир Пелов, който също се споделя Владимир, някогашният работодателят на Пелов-баща – Тихомир Миков, по прякор Перуката и Борис Ерменков – непосредствен другар на Пелов-син.

От Окръжна прокуратура-София оповестиха единствено, че на трима със същите букви са повдигнати обвинявания за закононарушение срещу личността и отхвърлиха детайлности, с цел да не се пречи на следствието.

Тримата са арестувани за траялия с години тормоз над предприемача Васил Василев, именуван Петела, оповестиха ботевградските уеб сайтове. Петела бе началник на локалния клон на куриерската компания “Еконт ”. Многократно персоналните и служебните му коли бяха палени и взривявани, бяха хвърляни бомби по дома му и в двора на къщата на родителите му. Подпален бе и магазина на сестра му на пазара. Василев се видя в знамение и разгласи, че от 1 септември 2015 година напуща работата си във компанията и със фамилията си се изселва вечно от Ботевград.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР